Πύργος παιδικής χαράς Wickey στον κήπο

Ένας πύργος παιδικής χαράς Wickey στον κήπο σας είναι σίγουρα το καλύτερο δώρο που θα πάρει ποτέ το παιδί σας. Είτε πρόκειται για ένα μικρό παιδικό σπιτάκι, είτε για ένα αθλητικό πλαίσιο αναρρίχησης με τοίχο αναρρίχησης είτε για έναν κλασικό
Με το που τελειώσετε τη συναρμολόγηση, τα παιδιά σας θα μπορούν να απολαμβάνουν τον πύργο αναρρίχησής τους για πολλά χρόνια. Επειδή είναι κατασκευασμένοι από μασίφ ξύλο εμποτισμένο υπό πίεση και, ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί, οι πύργοι αναρρίχησης μπορούν να αντέξουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Χάρη στα ισχυρά δοκάρια, μπορούν να παίζουν και να αιωρούνται ταυτόχρονα πολλά παιδιά μαζί όπως, για παράδειγμα, σε ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων ή σε ένα μπάρμπεκιου πάρτι. Είτε πρόκειται για Ινδιάνους είτε για πριγκίπισσες—ένας πύργος παιδικής χαράς Wickey με σκάμμα άμμου και διπλή κούνια ταιριάζει απόλυτα σε κάθε παιχνίδι, με τα παιδιά της γειτονιάς ή τα αδελφάκια της οικογένειας. Για να στερεώσετε τον πύργο παιδικής χαράς στον κήπο, επιλέξτε ανάμεσα σε αγκύρια εδάφους, επιδαπέδια αγκύρια ή γωνιακά αγκύρια. Γύρω από τον ξύλινο πύργο παιδικής χαράς στον κήπο μπορείτε επίσης να στρώσετε τάπητες προστασίας από πτώση. Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, ειδικά αν πρόκειται για πύργους παιδικής χαράς με κούνιες ή τσουλήθρες.

Φυσικά, τα προϊόντα μας σχεδιάζονται πάντα με γνώμονα το περιβάλλον. Τόσο για τους μεγάλους όσο και για τους μικρούς πύργους αναρρίχησης χρησιμοποιούμε ξύλο ερυθρελάτης και πεύκου από την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη, το οποίο προέρχεται από βιώσιμη διαχείριση των δασών. Ο εμποτισμός υπό πίεση με Tanalith E 3475, ένα συντηρητικό ξύλου το οποίο διαλύεται με νερό και, στη συνέχεια, εμποτίζεται στο ξύλο, προσφέρει ανθεκτικότητα και ελαστικότητα. Έτσι, ο πύργος παιδικής χαράς ή το παιδικό σπιτάκι δεν απαιτεί βάψιμο και βερνίκωμα.

Μεγάλη ποικιλία: Πύργοι παιδικής χαράς με τσουλήθρα

Σε σύγκριση με τους πλαστικούς πύργους αναρρίχησης, οι πύργοι παιδικής χαράς από ξύλο μπορούν να επεκταθούν και να προσαρμοστούν εύκολα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των παιδιών σας. Στη Wickey, θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από εκπληκτικούς Πύργοι παιδικής χαράς με κούνια κατάλληλους για κάθε εξωτερικό χώρο, μικρών ή μεγάλων διαστάσεων: Αν διαθέτετε έναν ευρύχωρο κήπο στο σπίτι σας, μπορείτε να κατασκευάσετε μια ολόκληρη παιδική χαρά με το δικό της παιδικό σπιτάκι για τα παιδιά σας. Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να δημιουργήσουν τη φωλιά τους σε ένα παιδικό σπιτάκι ή σε ένα δεντρόσπιτο. Κάθε πύργος παιδικής χαράς με κούνια προάγει τον συντονισμό και την κινητικότητα του παιδιού. Οι πύργοι παιδικής χαράς Wickey με τσουλήθρα και κούνια είναι κατάλληλοι για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών. Τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια θα περάσουν πολλές απολαυστικές στιγμές γλιστρώντας από τους διάφορους πύργους παιδικής χαράς μας με πλατφόρμα ύψους από 90 έως 120 cm και χρησιμοποιώντας τις κούνιες όσο πιο συχνά μπορούν. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να ξεφαντώνουν και να σκαρφαλώνουν στους πύργους παιδικής χαράς με ύψος πλατφόρμας από 150 cm έως 210 cm.

Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να δημιουργήσουν τη φωλιά τους σε ένα παιδικό σπιτάκι ή σε ένα δεντρόσπιτο. Κάθε πύργος παιδικής χαράς με κούνια προάγει τον συντονισμό και την κινητικότητα του παιδιού. Οι πύργοι παιδικής χαράς Wickey με τσουλήθρα και κούνια είναι κατάλληλοι για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών. Τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια θα περάσουν πολλές απολαυστικές στιγμές γλιστρώντας από τους διάφορους πύργους παιδικής χαράς μας με πλατφόρμα ύψους από 90 έως 120 cm και χρησιμοποιώντας τις κούνιες όσο πιο συχνά μπορούν. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να ξεφαντώνουν και να σκαρφαλώνουν στους πύργους παιδικής χαράς με ύψος πλατφόρμας από 150 cm έως 210 cm.

Αξεσουάρ για ξύλινους πύργους παιδικής χαράς

Είτε επιλέξετε έναν ξύλινο πύργο παιδικής χαράς είτε ένα παιδικό σπιτάκι: η Wickey προσφέρει μια ποικιλία αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για επεκτάσεις και νέες περιπέτειες. Εξοπλίστε τον πύργο αναρρίχησης με κούνιες ή διπλές κούνιες με διάφορα καθίσματα κούνιας και άλλα αξεσουάρ: Από τοίχο αναρρίχησης, δίχτυ αναρρίχησης μέχρι και αθλητικές επεκτάσεις όπως στεφάνι μπάσκετ και ακροβατική κούνια. Υπάρχουν αμέτρητες δυνατότητες προσαρμογής για να κάνετε τον πύργο αναρρίχησης μοναδικό στον κήπο σας. Γενικά, ένας πύργος παιδικής χαράς χωρίς τσουλήθρα ή κούνια ή ένας πύργος αναρρίχησης μόνο με σκάμμα άμμου ταιριάζει πραγματικά σε κάθε κήπο.

Αν το ενδιαφέρον σας έχει κεντριστεί και θέλετε να αγοράσετε έναν πύργο παιδικής χαράς, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Wickey θα βρείτε συναρπαστικές εκπτώσεις όλο το χρόνο. Για παράδειγμα, αγοράστε ένα πλαίσιο κούνιας σε προσιτή τιμή ή έναν πύργο αναρρίχησης με μειωμένη τιμή στις εκπτώσεις.

Η συμβουλή μας: Παρόλο που η συναρμολόγηση του πύργου παιδικής χαράς δεν απαιτεί επαγγελματική δεξιοτεχνία, συνιστούμε να συναρμολογείται από δύο άτομα. <

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right