Πύργοι παιδικής χαράς σε στιλ Disney

Ένας δικός σου Wickey πύργος παιδικής χαράς στον κήπο, σχεδιασμένος με μοναδικό στυλ Disney, γίνεται το καλύτερο δώρο για το παιδί σου. Ένα αθλητικό πλαίσιο αναρρίχησης με χαρακτήρες της Disney, Μίκυ Μάους παιδικό σπιτάκι ή ένα κλασικό πύργος παιδικής χαράς με Spider-Man για παιδιά – Τα παιδιά σας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα μοντέλα με τους αγαπημένους τους ήρωες, αντίστοιχα με τα αγαπημένα τους προϊόντα της Disney. Οι πύργοι αναρρίχησης μας με αμμοδόχους διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και τιμές. Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα της Disney, με τα αποκλειστικά μας μοντέλα έχουν την επιλογή ανάμεσα σε τέσσερις περιπετειώδεις κόσμους. Στο διαδικτυακό κατάστημα Wickey θα βρείτε τον τέλειο πύργο παιχνιδιού από τον Μίκυ Μάους, προϊόντα του Βασιλιά των Λιονταριών ή μοντέλα από την Παγωμένη Καρδιά και τον Spider-Man για παιδιά. Επιλέξτε επίσης ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους πύργους παιχνιδιού ή πύργους αναρρίχησης, ανάλογα με τις ανάγκες των μικρών σας φίλων της Disney και τον διαθέσιμο χώρο σας.

Οι πύργοι γραμμάτων και οι ξύλινοι πύργοι παιχνιδιού φέρνουν τους ήρωες στη ζωή

Ιδιαίτερα σημαντική για εμάς είναι η ποιότητα του ξύλου στα προϊόντα μας. Γι' αυτό, η παραγωγή των πύργων αναρρίχησης και των ξύλινων πύργων παιχνιδιού με σχέδια Disney επιβλέπεται επαγγελματικά. Διακοσμημένοι με την υψηλής ποιότητας εκτυπωμένη μουσαμά μας, οι αγαπημένοι χαρακτήρες ξυπνούν στη ζωή - ανεξάρτητα αν ο Μίκυ Μάους είναι ο μεγαλύτερος ήρωας για τα παιδιά ή η Άννα και η Έλσα από το Frozen. Μόλις συναρμολογήσετε τον πύργο παιχνιδιού στο στυλ Disney, εξασφαλίζεται πολυετής διασκέδαση για τα παιδιά σας. Οι πύργοι αναρρίχησης είναι κατασκευασμένοι από εμποτισμένο μασίφ ξύλο, το οποίο τους καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικούς και τους επιτρέπει να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες εξωτερικού χώρου. Οι σταθερές δοκοί επιτρέπουν το παιχνίδι πολλών παιδιών ταυτόχρονα, το οποίο είναι ιδανικό για παιδικά πάρτι γενεθλίων ή κήπο πάρτι. Είτε τα παιδιά μαγεύουν τον κήπο με τη μαγεία της Έλσας είτε παίζουν με τα παιχνίδια του Spider-Man στο πλαίσιο αναρρίχησης - ένας Wickey πύργος παιδικής χαράς με σκάμμα άμμου Εντάσσεται τέλεια σε κάθε παιχνίδι. Για τη στερέωση του πύργου παιχνιδιού στον κήπο, διατίθενται διάφορες επιλογές όπως αγκύριο εδάφους, επιδαπέδιο αγκύριο ή γωνιακό αγκύριο. Οι τάπητες προστασίας από πτώσεις γύρω από τον ξύλινο πύργο παιχνιδιού στον κήπο παρέχουν επιπλέον ασφάλεια, ιδίως σε πύργους αναρρίχησης με κούνια ή τσουλήθρα.

Μακροχρόνια διασκέδαση με ξύλινους πύργους παιχνιδιού από την Wickey

Φυσικά, στην παραγωγή μας λαμβάνουμε υπόψη και το περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε ξύλο ελάτης και πεύκου από την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη, το οποίο προέρχεται από βιώσιμη δασοκομία, τόσο για τους μεγαλύτερους όσο και για τους μικρότερους πύργους αναρρίχησης μας. Η κεσσονοπίεση εξασφαλίζει τη διαρκή αντοχή και ανθεκτικότητα, καθώς το νερό πιέζεται μέσα στο ξύλο. Έτσι, δεν είναι απαραίτητο να βάψετε ή να λακάρετε το υπερυψωμένο παιδικό σπιτάκι ή τον πύργο παιχνιδιού σε σχέδιο Disney.

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right