Πύργος αναρρίχησης Wickey

Κάθε παιδί λατρεύει να σκαρφαλώνει και να κάνει γυμναστική. Με τη μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ αναρρίχησης και των εκπληκτικών αξεσουάρ γυμναστικής από τη Wickey, μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας πύργο παιδικής χαράς και την Αξεσουάρ κούνιας για παιδιά σας ή ακόμα και να επεκτείνετε την υπάρχουσα συναρπαστική παιδική χαρά σας. Η διασκέδαση και ο αθλητισμός είναι δύο έννοιες αλληλένδετες για τα παιδιά και, με τα κατάλληλα αξεσουάρ εξωτερικού χώρου, ο κήπος σας μπορεί να μετατραπεί σε ένα συναρπαστικό υπαίθριο γήπεδο άθλησης.Τα δραστήρια παιδιά θα σημειώσουν νέα ρεκόρ σκαρφαλώνοντας στο πλαίσιο αναρρίχησης με τις λαβές αναρρίχησης και θα σας δείξουν τα τελευταία τους κόλπα στον .Η Wickey διαθέτει φθηνά αξεσουάρ αναρρίχησης και γυμναστικής για κάθε γούστο. Μπορείτε να τα επεκτείνετε και να τα αλλάξετε ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ικανότητες του παιδιού σας. Έτσι, μπορείτε να φτιάξετε έναν πύργο αναρρίχησης μόνοι σας!

Αναρρίχηση με πυροσβεστικό στύλο, ανεμόσκαλα και λαβές αναρρίχησης

Είτε πρόκειται για έναν ολυμπιονίκη αθλητή, είτε για έναν γενναίο πυροσβέστη είτε για μια άγρια Αμαζόνα: κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ήρωα. Και οι ήρωες πρέπει να εκπαιδεύονται για να είναι έτοιμοι για όλες τις περιπέτειες. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Wickey θα βρείτε πολύχρωμες λαβές αναρρίχησης, σχοινιά αναρρίχησης και ανεμόσκαλες με τα οποία οι μικροί σας τυχοδιώκτες μπορούν να ανέβουν σε πρωτόγνωρα ύψη. Οι ανεμόσκαλες της Wickey διατίθενται σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Οι λαβές αναρρίχησης διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχήματα. Μόλις ο ήρωας ανέβει στον πύργο, βλέπει περισσότερες προκλήσεις στο έδαφος από ψηλά: Η κούνια είναι και πάλι ελεύθερη! Με τον πυροσβεστικό στύλο, η κατάβαση γίνεται γρήγορα. Οι διάφορες παραλλαγές αναρρίχησης της Wickey συναρμολογούνται πολύ εύκολα στον πύργο αναρρίχησης.

Γυμναστική στον κήπο με μονόζυγα, ακροβατικές κούνιες και κρίκους γυμναστικής

Όλοι έχουν τώρα την ευκαιρία να κάνουν κούνια! Με τις συναρπαστικές ακροβατικές κούνιες ή τους ξύλινους κρίκους γυμναστικής της Wickey, το πλαίσιο κούνιας   ή ο πύργος παιδικής χαράς σας μετατρέπεται σε ένα πραγματικό τσίρκο! Με την μπάρα γυμναστικής και τους αθλητικούς κρίκους γυμναστικής από μέταλλο, η γυμναστική στον κήπο είναι πραγματικά διασκεδαστική. Τα παιδιά σας θα σας δείξουν τα τελευταία τους κόλπα στην ακροβατική κούνια ή στο μονόζυγο. Η επέκταση του πύργου παιδικής χαράς με μεμονωμένα αξεσουάρ γυμναστικής, όπως μια ξύλινη ακροβατική κούνια, είναι παιχνιδάκι. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Wickey θα βρείτε όλους τους σφιγκτήρες που χρειάζεστε για να συνδέσετε τους κρίκους γυμναστικής, τα μονόζυγα και τα δίχτυα αναρρίχησης και να επεκτείνετε την παιδική χαρά σας. Τα μαλακά στρώματα από καουτσούκ παρέχουν επιπλέον ασφάλεια για τους μικρούς αθλητές.

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right