Εξοπλισμός για δημόσιες παιδικές χαρές

Οι δημόσιες παιδικές χαρές είναι πολύ σημαντικές για τις οικογένειες—εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν, να ξεφαντώνουν με την ψυχή τους και να κάνουν νέους φίλους. Είτε σε κάμπινγκ, είτε σε παιδικό σταθμό, είτε απλά στο πάρκο: όπου υπάρχουν υπαίθριοι εξοπλισμοί παιδικής χαράς, οι οικογένειες με μικρά παιδιά απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Ο εξοπλισμός παιδικής χαράς για δημόσια χρήση σχεδιάζεται σύμφωνα με το πρότυπο EN 1176 της ΕΕ, ώστε να διασφαλίζεται ότι είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για μια παιδική χαρά. Η Wickey προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα πιστοποιημένων ξύλινων εξοπλισμών παιδικής χαράς. Οι πύργοι παιδικής χαράς και οι κούνιες μας είναι ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικές στους βανδαλισμούς και μπορούν να αντέξουν στην επανειλημμένη χρήση από μεγάλο αριθμό παιδιών. Εάν σχεδιάζετε τη δική σας παιδική χαρά και θέλετε να αγοράσετε επαγγελματικό εξοπλισμό παιδικής χαράς, τότε το ηλεκτρονικό κατάστημα Wickey είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Επιλέξτε το κατάλληλο μοντέλο για την παιδική σας χαρά και παραγγείλετε απευθείας από τον κατασκευαστή εξοπλισμού παιδικής χαράς.

Αν εγκαταστήσετε τον εξοπλισμό παιδικής χαράς της Wickey στην παιδική σας χαρά, όλοι θα εντυπωσιαστούν από το μασίφ ξύλο και την εντυπωσιακή σχεδίαση. Προσφέρουμε μια εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης για ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας. Ενισχύστε την ελκυστικότητα του ξενοδοχείου ή του εστιατορίου σας με μιακούνια παιδικής χαράς ή έναν πύργο παιδικής χαράς με τσουλήθρα. Είτε ο εξοπλισμός παιδικής χαράς εγκατασταθεί σε παιδικό σταθμό, πάρκο ή αυλή σχολείου, τα ευφάνταστα σχέδια είναι ιδανικά για την προώθηση της δημιουργικότητας των παιδιών. Μια παιδική χαρά δίνει στους γονείς την ευκαιρία να χαλαρώσουν, ενώ τα μικρά βελτιώνουν παιχνιδιάρικα τις δεξιότητές τους και κάνουν νέους φίλους σκαρφαλώνοντας και κάνοντας κούνια.

Πύργοι παιδικής χαράς Wickey PRO κατά το πρότυπο EN 1176

Οι πύργοι παιδικής χαράς Wickey PRO έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του εξοπλισμού μιας δημόσιας παιδικής χαράς. Ο ξύλινος εξοπλισμός παιδικής χαράς μας είναι 100% αρθρωτός, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο για την παιδική σας χαρά. Οι συμπαγείς ξύλινοι στύλοι εξασφαλίζουν ασφαλή διασκέδαση κατά το παιχνίδι για μεγάλες ομάδες παιδιών. Είτε πρόκειται για χιόνι, βροχή ή ήλιο—οι πύργοι αναρρίχησης PRO αντέχουν σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Ένα ακόμη πλεονέκτημα: Μπορείτε να παραγγείλετε τον εξοπλισμό παιδικής χαράς απευθείας από τον κατασκευαστή. Αν αποφασίσατε να αγοράσετε έναν πύργο παιδικής χαράς PRO για την παιδική σας χαρά, τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά θα ενθουσιαστούν.

Εδώ θα βρείτε εξοπλισμό εμπορικών παιδικών χαρών κατάλληλο για την αυλή του σχολείου, το εστιατόριο, το ξενοδοχείο ή την κοινότητά σας: ένα δεντρόσπιτο είναι ιδανικό για παιδικές χαρές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, καθώς χάρη στην πλατφόρμα ύψους 100 cm, ακόμη και τα μικρότερα παιδιά θα μπορούν να σκαρφαλώσουν με μερικά μόνο γρήγορα βήματα. Αν αναζητάτε ευέλικτο εξοπλισμό παιδικής χαράς για ένα σχολείο ή ένα μεγαλύτερο κάμπινγκ, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα σταθερό πλαίσιο αναρρίχησης ή έναν πύργο παιδικής χαράς.Με πολλούς πύργους, γέφυρες ισορροπίας με σχοινιά και σκάμματα άμμου, οι μεγάλοι πύργοι παιδικής χαράς προσφέρουν άφθονο χώρο για μεγάλες ομάδες παιδιών και είναι ιδανικοί για τακτική χρήση. Στη Wickey, θα βρείτε μεμονωμένους πύργους παιδικής χαράς για δημόσια χρήση με τσουλήθρες και ενσωματωμένο σκάμμα άμμου.

Σχεδόν όλοι οι πύργοι παιδικής χαράς PRO μπορούν να αγοραστούν με ή χωρίς σκελετό κούνιας. Ενώ τα μοντέλα G-Force με κούνια προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση χάρη στην κούνια, τα μοντέλα Basic εξοικονομούν περισσότερο χώρο. Έτσι, ο εξοπλισμός παιδικής χαράς μπορεί να εμπνεύσει τόσο τα μικρά όσο και τα μεγαλύτερα παιδιά να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη ενώ σκαρφαλώνουν και παίζουν. Συμπληρώστε το πλαίσιο αναρρίχησης PRO με τα πιστοποιημένα αξεσουάρ μας, όπως μια τσουλήθρα ή ένα πυροσβεστικό στύλο, και η παιδική σας χαρά θα έχει ό,τι θα μπορούσε να επιθυμεί η καρδιά ενός μικρού παιδιού.

Κούνιες για δημόσιους χώρους

Το παιχνίδι στις κούνιες είναι πολύ διασκεδαστικό για όλα τα παιδιά! Οι στιβαρές ξύλινες κούνιες της Wickey είναι ιδανικές ως εξοπλισμός παιδικής χαράς για παιδικούς σταθμούς και αποτελούν φανταστικές προσθήκες σε κοινόχρηστες παιδικές χαρές. Τοποθετήστε ένα κάθισμα παιδικής κούνιας ειδικά σχεδιασμένο για δημόσια χρήση και πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο EN 1176 της ΕΕ ή την ανθεκτική κούνια φωλιά μας, στην οποία μπορούν να κάνουν κούνια πολλά παιδιά μαζί. Έτσι, όλα τα παιδιά θα μπορούν να ζήσουν αξέχαστες περιπέτειες στη δημόσια παιδική σας χαρά. Μόλις βρείτε το αγαπημένο σας κάθισμα κούνιας, θα χρειαστείτε και τους κατάλληλους γάντζους για να το τοποθετήσετε. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από γάντζους κούνιας για ασφαλή στερέωση και υπέροχα παρελκόμενα κούνιας! Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ξύλινες κούνιες για την παιδική σας χαρά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Wickey.

Αξεσουάρ για εξοπλισμό δημοσίων παιδικών χαρών

Όταν αγοράζετε εξοπλισμό παιδικής χαράς για την παιδική σας χαρά, αναμφίβολα θα αναζητάτε και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Εκτός από πιστοποιημένες κούνιες και τσουλήθρες, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Wickey θα βρείτε επίσης γαλβανισμένους γάντζους κούνιας για γρήγορη και ασφαλή στερέωση στο δοκάρι της κούνιας. Προσφέρουμε επίσης πολύ μεγάλα γωνιακά αγκύρια δοκιμασμένα σύμφωνα με το πρότυπο EN 1176 της ΕΕ για την ασφαλή αγκύρωση του εξοπλισμού της παιδικής χαράς στο έδαφος. Επιπλέον, μπορείτε να επεκτείνετε τον εξοπλισμό της παιδικής σας χαράς με αξεσουάρ πιστοποιημένα για δημόσια χρήση. Είτε πρόκειται για χειρολαβές, είτε για λαβές αναρρίχησης είτε για τραμπάλες ελατηρίου: η παιδική σας χαρά θα γίνει ακόμη πιο ελκυστική τόσο για τα μικρά όσο και για τα μεγαλύτερα παιδιά με τον ξύλινο εξοπλισμό παιδικής χαράς Wickey για δημόσιους χώρους.

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right