Δημοφιλείς κατηγορίες

Ευέλικτα αξεσουάρ πύργου παιδικής χαράς

Όλος ο εξοπλισμός παιχνιδιού της Wickey, είτε πρόκειται για πύργο παιδικής χαράς, παιδικό σπιτάκι ή δεντρόσπιτο, ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα του παιδιού σας. Μόνα τους, τα μικρά θα ανακαλύψουν τις ατελείωτες δυνατότητες παιχνιδιού. Με τα αξεσουάρ του πύργου παιδικής χαράς της Wickey, έχετε πολλές επιλογές για να εξατομικεύσετε τον πύργο αναρρίχησής σας  . Προσθέστε πολύχρωμες πέτρες αναρρίχησης σε έναν κεκλιμένο ή ευθύγραμμο τοίχο αναρρίχησης. Τα παιδιά σας θα ξεπεράσουν εύκολα κάθε εμπόδιο. Μόλις φτάσουν στην κορυφή του πύργου παιδικής χαράς, παρακολουθούν τα παιδιά της γειτονιάς μέσα από το τηλεσκόπιο. Η πολύχρωμη τσουλήθρα χρησιμοποιείται για γρήγορη κατάβαση.

Πρακτικά αξεσουάρ για έναν εξατομικευμένο πύργο αναρρίχησης

Αφυπνίστε τον ενθουσιασμό και τη διασκέδαση του παιδιού σας με τα εξατομικευμένα αξεσουάρ της Wickey. Είτε πρόκειται για ένα καράβι, ένα ψιλικατζίδικο ή ένα κάστρο ιπποτών - στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wickey θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για κάθε θέμα. Με λίγα απλά βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν παράδεισο παιχνιδιού μαζί ως οικογένεια: πειρατικό πλοίο, κάστρο ή κάστρο ιπποτών, εσείς αποφασίζετε!

Στη Wickey θα βρείτε ευφάνταστα αξεσουάρ και πρακτικά εξαρτήματα για να επεκτείνετε τον πύργο παιδικής χαράς σας. Οι μικροί ορειβάτες και κατακτητές της κορυφής χρησιμοποιούν τις πλαστικές λαβές για να αναρριχηθούν και να κρατηθούν  στον εξοπλισμό παιδικής χαράς.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επίσης τα κατάλληλα αξεσουάρ για τα αθλητικά παιδιά: τοποθετήστε ένα στεφάνι μπάσκετ και ένα μονόζυγο στον πύργο παιδικής χαράς με τσουλήθρα. Ο κήπος σας θα μετατραπεί σε μια αθλητική εγκατάσταση όπου όλοι θα μπορούν να εκτονώσουν την ενέργειά τους. Με τα αξεσουάρ του πύργου παιδικής χαράς Wickey, μπορείτε να απολαμβάνετε το παιχνίδι με όλη την οικογένεια!

Πολύχρωμα αξεσουάρ για πύργους παιδικής χαράς και παιδικά σπιτάκια

Τα παιδιά σας θα γίνουν μεγάλοι εξερευνητές και τυχοδιώκτες με τα πολύχρωμα αξεσουάρ για όλους τους πύργους παιδικής χαράς Wickey. Διακοσμήστε και επεκτείνετε μαζί τον εξοπλισμό παιδικής χαράς με βάση τις δικές σας ιδέες. Το τηλεσκόπιο, το τιμόνι του πλοίου και το κουδούνι μετατρέπουν ένα πλαίσιο αναρρίχησης σε πλοίο για γενναίους καπετάνιους σε χρόνο μηδέν. Προσθέστε ένα περισκόπιο και ένα μεγάφωνο, και γίνεται "κυνήγι θησαυρού στο νησί των πειρατών"! Οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες λαμβάνουν αλληλογραφία από τον ίδιο τον βασιλιά στο κίτρινο γραμματοκιβώτιο ενώ για όλους τους μυστικούς πράκτορες και ντετέκτιβ έχουμε τον μαυροπίνακα για την καταγραφή μυστικών μηνυμάτων. Τα παιδιά της γειτονιάς καλούνται με το κίτρινο τηλέφωνο - όλοι μπορούν να διασκεδάσουν με τον πύργο παιδικής χαράς! Και δεν είναι μόνο αυτό, γιατί ο ανυψωτήρας Wickey θα γίνει αναμφίβολα αμέσως το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών σας: νερό, άμμος ή ένα αγαπημένο αρκουδάκι μπορούν να ανυψωθούν ψηλά στον πύργο με τον κομψό κουβά που περιλαμβάνει ανυψωτήρα.

Οι δυνατότητες επέκτασης του πύργου παιδικής χαράς δεν τελειώνουν με τα αξεσουάρ. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wickey θα βρείτε σκάμματα άμμου, επεκτάσεις αναρρίχησης και μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ κούνιας. Απλώς, παραγγείλετε ένα δημιουργικό κάθισμα κούνιας, για να κάνετε τον πύργο παιδικής χαράς σας με τσουλήθρα ακόμα πιο μοναδικό.

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right