Γιατί να επιλέξετε τη Wickey

Υπάρχει κάτι καλύτερο από δύο παιδικά μάτια που λάμπουν από ενθουσιασμό; Εδώ και πολλά χρόνια, αποστολή μας είναι να χαρίσουμε στους μικρούς μας φίλους μια αξέχαστη παιδική ηλικία γεμάτη ατελείωτες περιπέτειες. Καθίστε αναπαυτικά, ενώ τα παιδιά σας απολαμβάνουν ξεχωριστές στιγμές με τους φίλους τους.

4 επιχειρήματα που θα σας πείσουν

Wickey σημαίνει:

  • Κορυφαία ασφάλεια
  • Πύργοι παιδικής χαράς σχεδιασμένοι στη Γερμανία
  • Πολλά χρόνια εμπειρίας
  • Υποστήριξη πελατών

Εδώ θα θέλαμε να εξηγήσουμε λεπτομερώς τι ακριβώς σημαίνει αυτό

Κορυφαία ασφάλεια

Ξέγνοιαστη διασκέδαση

Η ασφάλεια των παιδιών σας είναι αναμφισβήτητα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Ως εκ τούτου, δίνουμε μεγάλη προσοχή στη βέλτιστη ποιότητα και την ασφαλή κατασκευή των προϊόντων μας. Έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια των πύργων παιδικής χαράς μας; Η εξυπηρέτηση πελατών μας θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

Νέο: Η σφραγίδα ποιότητας Wickey

Θέτουμε τα πρότυπα μας για την υψηλότερη ποιότητα και τη μέγιστη ασφάλεια. Από εδώ και στο εξής, κάθε αυθεντικός πύργος παιδικής χαράς Wickey φέρει τη σφραγίδα ποιότητας μας.

Πύργοι παιδικής χαράς σχεδιασμένοι στη Γερμανία

Εγγύηση 10 ετών¹

Εστιάζουμε στην ποιότητα και αυτό είναι εγγυημένο: Όλα τα ξύλινα στοιχεία που χρησιμοποιούμε υφίστανται επεξεργασία και παράγονται στη Γερμανία. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών¹ για τον υψηλής ποιότητας ξύλινο εξοπλισμό παιδικής χαράς μας. Για να διασφαλίσουμε τόσο την εγγύησή μας όσο και την ασφαλή στερέωση του εξοπλισμού παιδικής χαράς στο έδαφος, θα πρέπει να παραγγείλετε ταυτόχρονα τα αγκύρια εδάφους.

Μασίφ ξύλο εμποτισμένο υπό πίεση

Ο εμποτισμός υπό πίεση που προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις δεν εξασφαλίζει μόνο μεγάλη διάρκεια ζωής και μακροχρόνια διασκέδαση. Κάνει επίσης τον εξοπλισμό παιδικής χαράς μας ιδιαίτερα εύκολο στη φροντίδα, καθώς δεν απαιτείται πρόσθετο βάψιμο, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μακρόχρονη εμπειρία

Πριν από πολλά χρόνια, ο πρώτος μας πύργος παιδικής χαράς βρέθηκε σε έναν κήπο και ενθουσίασε παιδιά και γονείς, όπως και σήμερα. Μέσα από τη συνεχή περαιτέρω ανάπτυξη του εξοπλισμού παιδικής χαράς μας, μαζί με τους πελάτες μας, εργαζόμαστε εδώ και γενιές για τον υψηλότερο στόχο μας: την ικανοποίηση των πελατών μας

Είμαστε ενθουσιασμένοι

Είτε πρόκειται για πύργο παιδικής χαράς είτε για κούνια, για ιδιωτική ή δημόσια χρήση: είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που εμπνέουμε με τα προϊόντα μας εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες από όλη την Ευρώπη. Μέσα από τη μεγάλη μας γκάμα, κάθε οικογένεια βρίσκει τον τέλειο ξύλινο εξοπλισμό παιδικής χαράς.

Πάνω από ένα εκατομμύριο ικανοποιημένοι πελάτες!

Υποστήριξη πελατών

Είμαστε εδώ για εσάς

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε υποστήριξη; Δεν είσαστε μόνοι. Γιατί στη Wickey έχετε πάντα στη διάθεσή σας έναν προσωπικό και υπερσύγχρονο ψηφιακό βοηθό. Σας συμβουλεύουμε για την επιλογή του κατάλληλου πύργου παιδικής χαράς, σας υποστηρίζουμε κατά τη συναρμολόγηση και είμαστε επίσης στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση έχετε.

Γραμμή υποστήριξης

Για τον τέλειο πύργο παιδικής χαράς

Βρείτε τον ιδανικό πύργο παιδικής χαράς για τον κήπο σας χάρη στις προσωπικές και εξατομικευμένες συμβουλές μας.

Εφαρμογή Bilt

Ψηφιακές οδηγίες 3D

Εξοικονομήστε το 30% του χρόνου που απαιτείται για τη συναρμολόγηση του πύργου παιδικής χαράς χάρη στις καινοτόμες αναλυτικές οδηγίες μας στο smartphone σας.

Συμβουλές από ειδικούς

Βίντεο συναρμολόγησης

Οι επαγγελματίες μας δείχνουν τη συναρμολόγηση του πύργου παιδικής χαράς σε 10 απλά βήματα μέσα από βίντεο με λεπτομερείς οδηγίες.

Υποστήριξη συνομιλίας

Γρήγορες απαντήσεις

Για να μπορείτε να μας κάνετε όλες τις ερωτήσεις που σας απασχολούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προσωπικά μέσω συνομιλίας. Η εκπαιδευμένη ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας να σας βοηθήσει.

Πειστήκατε;

Βρείτε τον πύργο παιδικής χαράς των ονείρων σας τώρα

Εμπρός για τους πύργους παιδικής χαράς!
Φόρτωση...

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right