Δημοφιλείς κατηγορίες

Τάπητες προστασίας από πτώσεις και αγκύρια για ιδιωτικές και δημόσιες παιδικές χαρές

Στη Wickey, η ασφάλεια του παιδιού σας αποτελεί ύψιστή μας προτεραιότητα. Ως εκ τούτου, η σωστή αγκύρωση του πύργου παιδικής χαράς ή της κούνιας σας στο έδαφος είναι σημαντική και απαραίτητη. Μόνο η σωστή στερέωση μπορεί να κάνει έναν πύργο αναρρίχησης  ασφαλή και σταθερό. Γι' αυτό, σας συνιστούμε να ασφαλίσετε τον πύργο αναρρίχησης με αγκύρια ασφαλείας . Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Wickey θα βρείτε τα κατάλληλα αγκύρια για κάθε τύπο πύργου παιδικής χαράς και κούνιας. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε πλάκες ή τάπητες προστασίας από πτώσεις για ιδιωτικές και δημόσιες παιδικές χαρές σε εξαιρετικές τιμές.

Αγκύρια - Εγκαταστήστε με ασφάλεια τον πύργο παιδικής χαράς σας

Για να συναρμολογήσετε τον εξοπλισμό παιδικής χαράς σας, μπορείτε να παραγγείλετε τα αγκύρια για κούνιες, πύργους παιδικής χαράς, οριζόντιες μπάρες και τοίχους αναρρίχησης απευθείας από τη Wickey. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ κλασικών επιδαπέδιων αγκυρίων, γωνιακών αγκυρίων και αγκυρίων εδάφους. Ο τύπος του πασσάλου όσο και οι εδαφικές συνθήκες του κήπου σας καθορίζουν ποιος τύπος αγκυρίων ασφαλείας είναι κατάλληλος για τον εξοπλισμό της παιδικής χαράς σας.

Το πιο δημοφιλές μοντέλο της Wickey είναι το γωνιακό αγκύριο, γνωστό και ως αγκύριο πασσάλου. Αυτά τα αγκύρια από γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα χρησιμοποιούνται για σκυροδέτηση και είναι ιδιαίτερα σταθερά. Είναι κατάλληλα για όλους τους πύργους παιδικής χαράς, τις κούνιες και τα πλαίσια αναρρίχησης με ενσωματωμένο σκάμμα άμμου  ή για ένα παιδικό σπιτάκι. Τα αγκύρια τοποθετούνται στο εσωτερικό των ξύλινων πασσάλων. Αυτά τα εξαιρετικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες γωνιακά αγκύρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορα μεγέθη πασσάλων.

Συμβουλή: Όταν εγκαθιστάτε τον πύργο παιδικής χαράς ή το πλαίσιο κούνιας, βεβαιωθείτε ότι τα αγκύρια εδάφους και τα γωνιακά αγκύρια είναι σκυροδετημένα στο έδαφος του κήπου. Το σκυρόδεμα χρειάζεται λίγο χρόνο για να στεγνώσει, ώστε να είναι πλήρως αξιοποιήσιμο.

Τα αγκύρια εδάφους με βίδα συναρμολογούνται πολύ εύκολα και είναι ιδανικά για κεκλιμένες σκάλες και τοίχους αναρρίχησης. Η συναρμολόγηση γίνεται γρήγορα: απλώς βιδώστε τα στο έδαφος στο καθορισμένο σημείο, συνδέστε τα στον πάσσαλο και το αγκύρια είναι ασφαλή.

Το επιδαπέδιο αγκύριο SimpleLock, για σκυροδέτηση στον κήπο, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη στερέωση του πύργου παιδικής χαράς σας. Ειδικά τα κεκλιμένα δοκάρια των πλαισίων κούνιας στερεώνονται ιδιαίτερα εύκολα με τα αγκύρια ασφαλείας. Το αγκύριο δεν είναι ορατό από το εξωτερικό επειδή είναι στερεωμένο στο εσωτερικό του πασσάλου. Χάρη στην ειδική μέθοδο κατασκευής και τις γαλβανισμένες εν θερμώ γλωττίδες, το αγκύριο σταθεροποιεί τον πάσσαλο προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάντε κλικ στα επιμέρους αγκύρια για να μάθετε περισσότερα.

Άλλες επιλογές για την ασφάλιση ενός πύργου παιδικής χαράς ή μιας κούνιας είναι τα χιτώνια πασσάλου, τα προστατευτικά επιδαπέδια χιτώνια ή απλώς τα επιδαπέδια χιτώνια.

Μαλακή προσγείωση στους τάπητες προστασίας από πτώση

Το παιδί σας θα ζήσει τις μεγαλύτερες περιπέτειες με τον εξοπλισμό παιδικής χαράς Wickey. Για να μπορούν τα παιδιά σας να σκαρφαλώνουν από πάνω προς τα κάτω στον πύργο αναρρίχησης και να αιωρούνται ψηλά στην κούνια, συνιστούμε τη χρήση ενός τάπητα προστασίας από πτώση. Οι τάπητες προστασίας από πτώση διατηρούν τον κίνδυνο τραυματισμού όσο το δυνατόν πιο μικρό. Τοποθετήστε τους τάπητες από καουτσούκ για παιδικές χαρές γύρω από τον χώρο παιχνιδιού στις κούνιες, τις τσουλήθρες και στους τοίχους αναρρίχησης. Οι τάπητες προστασίας από πτώση διατίθενται σε διάφορα χρώματα και πάχη.

Επιλέξτε έναν ξύλινο πύργο παιδικής χαράς με το κατάλληλο ύψος πλατφόρμας για τα παιδιά σας. Οι πύργοι αναρρίχησης διατίθενται σε ύψος 90 cm έως 210 cm. Αποφασίστε με βάση την ηλικία και τις ανάγκες των παιδιών σας καθώς και με τις συνθήκες του κήπου σας. Μπορείτε να επιλέξετε έναν τάπητα προστασίας από πτώση με πάχος μεταξύ 2,5 cm και 4,5 cm. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wickey θα βρείτε επίσης τάπητες από καουτσούκ με πείρους στερέωσης που εμποδίζουν την ολίσθηση των ταπητών.

Πιστοποιημένα αγκύρια και τάπητες προστασίας από πτώσεις για δημόσιες παιδικές χαρές

Ιδιαίτερα οι δημόσιες παιδικές χαρές πρέπει να αντέχουν σε πολύ εντατική χρήση και σε μεγάλο αριθμό παιδιών. Σε αυτήν την περίπτωση, η σταθερή αγκύρωση είναι απολύτως απαραίτητη. Τα γωνιακά αγκύρια για τους δημόσιους πύργους παιδικής χαράς της σειράς GIANT είναι γαλβανισμένα εν θερμώ και πολύ μεγάλα. Οι τάπητες προστασίας προσφέρουν επιπλέον προστασία για τα παιδιά. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wickey θα βρείτε τάπητες προστασίας για την παιδική σας χαρά. Κάθε παιδί μπορεί να σκαρφαλώνει, να κουνιέται και να παίζει με ασφάλεια στον εξοπλισμό παιδικής χαράς της Wickey!

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right