Καθίσματα κούνιας

Έχετε ήδη βρει το ξύλινο πλαίσιο κούνιας ή τον κατάλληλο πύργο παιδικής χαράς με διπλή κούνια από την Wickey; Τότε το μόνο που λείπει τώρα είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ. Στα αξεσουάρ κούνιας Wickey θα βρείτε κατάλληλα καθίσματα κούνιας για παιδιά όλων των ηλικιών: βρεφικές κούνιες, παιδικές κούνιες και εξοπλισμό γυμναστικής. Αν δεν έχετε μόνο ένα παιδί, μπορείτε να κρεμάσετε διαφορετικά καθίσματα κούνιας ανάλογα με τις προτιμήσεις των παιδιών σας. Στην Wickey θα βρείτε κούνιες για έως και τέσσερα παιδιά.

Με τα αξεσουάρ κούνιας υψηλής ποιότητας, η κούνια στον κήπο σας γίνεται ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα. Είτε επιλέξετε την τολμηρή κούνια λάστιχο, είτε τις πολύχρωμες κούνιες φαντασίας είτε τον κλασικό συνδυασμό πλαισίου κούνιας και καθίσματος κούνιας από ξύλο—η ποιότητα των αξεσουάρ κούνιας Wickey προσφέρει επίσης τέλεια οπτική αισθητική.

Βρεφικές κούνιες για τους πολύ μικρούς φίλους μας

Για τα μωρά, η κούνια είναι ένα πολύ ιδιαίτερο είδος διασκέδασης. Η άσκηση και ο καθαρός αέρας δίνουν μεγάλη χαρά στο παιδί σας. Γι' αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό τα παιδιά να κάθονται με ασφάλεια και σταθερότητα στην κούνια. Όταν επιλέγετε το κατάλληλο κάθισμα κούνιας για το μωρό σας, το μόνο που χρειάζεται να βάλετε είναι το γούστο σας. Όλες οι βρεφικές κούνιες της Wickey προσφέρουν την απαιτούμενη ασφάλεια και μέγιστη άνεση. Οι ξύλινες βρεφικές κούνιες, για παράδειγμα, είναι όμορφες, απαλές και έχουν φυσική ξύλινη εμφάνιση. Οι ρυθμιζόμενες βρεφικές κούνιες της Wickey είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού σας μέχρι η βρεφική κούνια να γίνει κούνια νηπίου.

Παιδικές κούνιες και κούνιες φωλιά

Οι επιλογές γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικές για τα παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών, επειδή οι παιδικές κούνιες από τη Wickey διατίθενται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις. Τι αρέσει περισσότερο στο παιδί σας; Επιλέξτε μια πλαστική ακροβατική κούνια ή κουνήστε τους μικρούς τυχοδιώκτες σε έναν πολύχρωμο φανταστικό κόσμο με την κούνια άλογο Wickey ή την κούνια μαϊμού. Η επιλογή είναι δική σας. Μια μεγάλη κούνια φωλιά δεν προσφέρει μόνο χώρο για πολλά παιδιά, αλλά είναι ιδανική και για τολμηρά κατορθώματα, όπως το να κάνουν τα παιδιά κούνια ξαπλωμένα ή όρθια! Οι κούνιες φωλιά της Wickey κρεμιούνται εύκολα και διατίθενται σε διαμέτρους από 60 cm έως 120 cm. Τα αχώριστα αδέλφια και οι καλύτεροι φίλοι θα αιωρούνται μαζί σε μια άνετη κούνια γόνδολα και τα αθλητικά αναρριχώμενα μαϊμουδάκια θα χαρούν ιδιαίτερα με τον εξοπλισμό γυμναστικής, όπως οι κρίκοι γυμναστικής ή οι ακροβατικές κούνιες  . Θα βρείτε επίσης ξύλινες παιδικές κούνιες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η γκάμα των καθισμάτων κούνιας Wickey είναι τόσο ποικίλη όσο και οι χαρακτήρες των παιδιών.

Διπλό κάθισμα κούνιας και κούνια γόνδολα

Αν στα παιδιά σας αρέσει πολύ να "πετούν" σε μεγάλα ύψη και, απλά, αγαπούν την αίσθηση της κούνιας, τότε η κούνια γόνδολα είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Οι μικροί πιλότοι μπορούν να καθίσουν ο ένας απέναντι από τον άλλο στην παιδική κούνια και να ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον. Το μέταλλο της κούνιας γόνδολας είναι κατασκευασμένο από βαμμένο μέταλλο, ενώ τα παιδικά παγκάκια από ξύλο ή πλαστικό υψηλής ποιότητας. Αν θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερες διπλές κούνιες, ρίξτε επίσης μια ματιά στη μοναδική μας μεγα-κούνια ή στην κούνια λάστιχο Wickey!

Καθίσματα κούνιας για δημόσιες παιδικές χαρές

Η Wickey προσφέρει επίσης πολλά ευφάνταστα καθίσματα κούνιας για μωρά και παιδιά, κούνιες φωλιά και εξοπλισμό γυμναστικής για δημόσια χρήση. Τα αξεσουάρ κούνιας για δημόσια χρήση συμμορφώνονται με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1176 για παιδικές χαρές και, ως εκ τούτου, είναι ιδανικά για χρήση σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς και δημόσιες παιδικές χαρές. Τα καθίσματα κούνιας Wickey για δημόσιες παιδικές χαρές διαθέτουν ιδιαίτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και είναι επίσης ανθεκτικά έναντι βανδαλισμών. Οι γάντζοι και οι σύνδεσμοι κούνιας είναι επίσης δοκιμασμένοι και προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια ακόμη και υπό ιδιαίτερα υψηλή καταπόνηση.

Στερέωση του καθίσματος κούνιας

Το πλαίσιο της κούνιας έχει συναρμολογηθεί. Το μόνο που λείπει τώρα είναι το κάθισμα της κούνιας για να ξεκινήσει η διασκέδαση! Με μερικά απλά βήματα μπορείτε να τοποθετήσετε το κάθισμα κούνιας της επιλογής σας στην κούνια Wickey. Ανάλογα με το μοντέλο του καθίσματος κούνιας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός σφιγκτήρα κούνιας με καραμπίνερ ή ενός γάντζου κούνιας. Ο σφιγκτήρας κούνιας στερεώνεται γύρω από το δοκάρι στήριξης. Ο γάντζος κούνιας συνδέεται με διάτρηση μιας οπής μέσω του δοκαριού.

Είτε πρόκειται για ένα απλό πλαίσιο κούνιας, μια κούνια με τσουλήθρα ή έναν ολόκληρο πύργο παιδικής χαράς: στη Wickey έχετε αμέτρητες δυνατότητες να σχεδιάσετε εξατομικευμένα μια συναρπαστική παιδική χαρά περιπέτειας για το παιδί σας.

Η συμβουλή μας: Για να εξασφαλίσετε την απαραίτητη ασφάλεια για τους ιδιαίτερα θυελλώδεις τυχοδιώκτες, συνιστούμε να στρώσετε στον χώρο γύρω από την κούνια και την παιδική χαρά τάπητες προστασίας από πτώση, εάν το έδαφος είναι σκληρό.

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right