Παραγγελία και παράδοση

Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής για την παραγγελία μου


finger-swipe Beweeg de tabel
  Έξοδα αποστολής
 

Ελλάδα

Παραγγελίες
άνω των 50 €
0,00 €
Παραγγελίες
κάτω των 50 €
34,90 €

Η παράδοση των προϊόντων μας μπορεί να γίνει μόνο στη Ελλάδα μέσω του ελληνικού ηλεκτρονικού καταστήματος.

Θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι αυτή τη στιγμή προσφέρουμε παραδόσεις μόνο στην ελληνική ηπειρωτική χώρα και όχι στα νησιά. Σε ευχαριστούμε για την κατανόησή σου!

Πώς θα παραδοθεί η παραγγελία μου;

Ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας, τα εμπορεύματά μας παραδίδονται μέσω ταχυδρομείου ή μεταφορικής εταιρείας.

Τα μικρά δέματα αποστέλλονται με DHL, GLS, DPD ή UPS. Μόλις η παράδοση αποσταλεί, θα λάβετε μια επιβεβαίωση αποστολής με έναν κωδικό παρακολούθησης και εντοπισμού. Αυτή η μέθοδος παράδοσης ισχύει συνήθως για τα αξεσουάρ Wickey.

Η παράδοση των μεγαλύτερων πακέτων, όπως οι πύργοι παιδικής χαράς και οι κούνιες, γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση είναι δωρεάν στο πεζοδρόμιο μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Κατά κανόνα, η εκφόρτωση γίνεται με παλετοφόρο. Σε ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις, η παράδοση πρέπει να εκφορτωθεί με το χέρι. Ζητάμε ρητά την υποστήριξή σας σε αυτό.

Πότε θα παραδοθεί η παραγγελία μου;

Πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους παράδοσης μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη σελίδα του προϊόντος πάνω από την τιμή. Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος και το προϊόν. Αν παραγγείλετε πολλά προϊόντα, το προϊόν με τον μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης είναι καθοριστικό για την πλήρη παράδοση.

Για τα είδη που παραδίδονται από μεταφορική εταιρεία, όπως οι πύργοι παιδικής χαράς και οι κούνιες, η παράδοση πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ανάμεσα σε εσάς και στη μεταφορική εταιρεία. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να μας δώσετε έναν σωστό αριθμό τηλεφώνου.

Φόρτωση...

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right