Δημοφιλείς κατηγορίες

Κιτ αναρρίχησης με τσουλήθρα και κούνια

Ένα κιτ αναρρίχησης με τσουλήθρα και κούνια στον δικό σας κήπο - αυτό κάνει τις καρδιές των παιδιών να χτυπούν δυνατά! Ένα Wickey κιτ αναρρίχησης ή ένας πύργος αναρρίχησης προσφέρει πολλές διαφορετικές δυνατότητες για παιχνίδι και για την εκπαίδευση των κινητικών δεξιοτήτων. Όσο διαφορετικές είναι οι προτιμήσεις των παιδιών σας, τόσο ποικίλη είναι και η επιλογή μας σε εξοπλισμούς αναρρίχησης για τον κήπο. Σε αντίθεση με κιτ αναρρίχησης από μέταλλο, τα ξύλινα κιτ αναρρίχησης μπορούν να διαμορφωθούν και να επεκταθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Οι δυνατότητες παιχνιδιού μπορούν, για παράδειγμα, να επεκταθούν με πρόσθετες πέτρες αναρρίχησης ή μια μονόζυγο. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε σίγουρα τον πύργο αναρρίχησης που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς, τα παιδιά σας και τον κήπο σας.

Βιώσιμα κιτ αναρρίχησης από ξύλο υψηλής ποιότητας

Η ιδιαιτερότητα των κιτ αναρρίχησής μας από ξύλο είναι τα πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι πύργοι αναρρίχησης. Δίχτυα αναρρίχησης, τοίχοι αναρρίχησης, ανεμόσκαλες και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο πακέτο και ολοκληρώνουν την εμπειρία παιχνιδιού. Από τα συμπαγή μοντέλα μέχρι τα κιτ αναρρίχησης με κούνια, υπάρχει το κατάλληλο παιχνίδι για κάθε κήπο και κάθε προϋπολογισμό. Εκτός από τον σχεδιασμό των πύργων μας, η ασφάλεια των παιδιών σας είναι για εμάς πρωταρχικής σημασίας. Όπως όλα τα υπαίθρια προϊόντα μας, έτσι και τα κιτ αναρρίχησής μας για παιδιά είναι κατασκευασμένα από ξύλο εμποτισμένο υπό πίεση και αντέχουν στον άνεμο και τον καιρό. Οι σταθεροί πάσσαλοι και δοκοί αντέχουν ακόμη και σε μεγαλύτερη φόρτιση, ώστε το επόμενο παιδικό πάρτι γενεθλίων με ένα κιτ αναρρίχησης από την Wickey να είναι σίγουρα μια πλήρης επιτυχία! Ιδιαίτερα η αναρρίχηση σε δέντρα κρύβει πολλούς κινδύνους, γι' αυτό ένας πύργος παιχνιδιού είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να υποστηρίξετε και να ενθαρρύνετε τον αθλητικό ενθουσιασμό. Διασφαλίζουμε την υψηλότερη ποιότητα, παρακολουθώντας προσεκτικά την παραγωγή μας και συνεργαζόμαστε μόνο με επιλεγμένους προμηθευτές. Φυσικά, λαμβάνουμε επίσης υπόψη το περιβάλλον στην παραγωγή. Για τους πύργους αναρρίχησής μας χρησιμοποιούμε ξύλο ελάτης και πεύκου από την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη, το οποίο προέρχεται από βιώσιμη δασοκομία.

Μεγάλη ποικιλία από πλαίσια αναρρίχησης για τον κήπο

Είτε πλαίσιο αναρρίχησης με τσουλήθρα είτε κούνια φωλιά – στη Wickey εκτιμούμε τις ατομικές επιθυμίες των πελατών μας. Για αυτόν τον λόγο, αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας έτσι ώστε να μπορούν να επεκτείνονται και να συνδυάζονται με άλλα υπαίθρια παιχνίδια. Ένα πλαίσιο αναρρίχησης σε συνδυασμό με ένα πλαίσιο κούνιας είναι, για παράδειγμα, μια όμορφη επιλογή για τη δική σας παιδική χαρά. Εμπνευστείτε από τις δημιουργικές ιδέες μας και ανακαλύψτε τους καινοτόμους πύργους αναρρίχησης μας με ύψη πλατφόρμας 120 cm και 150 cm. Παιδιά κάθε ηλικίας απολαμβάνουν πλήρως τα πλαίσια αναρρίχησης μας για τον κήπο, καθώς ορισμένα εμπόδια απαιτούν δεξιότητα και ικανότητα. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα πλαίσιο αναρρίχησης, τότε η Wickey είναι η σωστή επιλογή. Τα υψηλής ποιότητας παιχνίδια μας θα συνοδεύουν τα παιδιά σας για πολλά χρόνια και θα τους προσφέρουν μεγάλη χαρά. Εκτός από το παιχνίδι και τη διασκέδαση, θέλουμε με τα προϊόντα μας να προάγουμε την ευκινησία και τις κινητικές δεξιότητες και να ξυπνήσουμε το αθλητικό πνεύμα σε κάθε παιδί!

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right