Δημοφιλείς κατηγορίες

Σχεδιάστε το δικό σας εξοπλισμό παιδικής χαράς

Θέλετε έναν μοναδικό εξοπλισμό παιδικής χαράς, προσαρμοσμένο ειδικά στις προτιμήσεις και τις ικανότητες του παιδιού σας; Με τα αξεσουάρ του πύργου παιδικής χαράς της Wickey, μπορείτε να σχεδιάσετε οποιονδήποτε εξοπλισμό παιδικής χαράς στον κήπο σύμφωνα με αυτό που έχετε φανταστεί. Είτε πρόκειται για πολύχρωμα αξεσουάρ πύργου παιδικής χαράς είτε για ασφαλείς Αγκύρια και τάπητες προστασίας από πτώσεις - στη Wickey θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τον πύργο παιδικής χαράς, το παιδικό σπιτάκι ή το πλαίσιο κούνιας σας. Η μεγάλη μας ποικιλία σε αξεσουάρ παιδικής χαράς προσφέρει άφθονο χώρο για δημιουργικότητα και εξατομίκευση. Οι μικρές λεπτομέρειες είναι συχνά το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσετε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο παιχνιδιού και περιπέτειας για τους μικρούς σας φίλους. Ζωντανέψτε τις ιδέες σας με τα προσιτά αξεσουάρ Wickey!

Πρακτικά αξεσουάρ για πύργους παιδικής χαράς και αξεσουάρ για παιδικά σπιτάκια

Εκτός από τα πολύχρωμα και λεπτομερή αξεσουάρ για τους πύργους παιδικής χαράς, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επίσης πρακτικά αξεσουάρ για το παιδικό σπιτάκι, την Κούνιες ή οποιονδήποτε άλλο εξοπλισμό παιδικής χαράς διαθέτετε. Οι λαβές του πύργου παιδικής χαράς, οι τάπητες προστασίας από πτώση και τα αγκύρια εξασφαλίζουν την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ενώ το γεωύφασμα εδαφοκάλυψης κατά των ζιζανίων θα κρατήσει το σκάμμα άμμου σας απαλλαγμένο από τα ζιζάνια. Η μεγάλη μας ποικιλία σε αξεσουάρ για πύργους παιδικής χαράς δεν αφήνει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη!

Επέκταση και προσθήκη πύργου παιδικής χαράς

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την επέκταση ή τον επανασχεδιασμό του πύργου παιδικής χαράς σας. Ένας τοίχος αναρρίχησης ή ένα δίχτυ αναρρίχησης, για παράδειγμα, αποτελούν θαυμάσιες προσθήκες για τον πύργο παιδικής χαράς. Σε συνδυασμό με τις πολύχρωμες πέτρες αναρρίχησης, οι παθιασμένοι αναρριχητές θα έχουν ό,τι επιθυμούν οι καρδούλες τους. Με τη Wickey, ούτε οι επαγγελματίες της κούνιας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σάς περιμένει μια τεράστια ποικιλία από κλασικά καθίσματα κούνιας, καθίσματα βρεφικής κούνιας, κούνιες φωλιά και πολλές άλλες κούνιες. Είτε πρόκειται για αξεσουάρ για κούνιες, είτε για καμπανάκι πύργου παιδικής χαράς είτε για τιμόνι πύργου παιδικής χαράς - αν θέλετε να αγοράσετε αξεσουάρ πύργου παιδικής χαράς σε προσιτή τιμή, η Wickey είναι το σωστό μέρος για εσάς! Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ πύργου παιδικής χαράς Wickey και έναν σχεδόν ατελείωτο κόσμο επεκτάσεων.

FAQ

  • Χρειάζομαι επιπλέον αξεσουάρ για έναν πύργο παιδικής χαράς;

    Υπάρχουν πολλά διαφορετικά αξεσουάρ για έναν πύργο παιδικής χαράς, ανάλογα με τον τύπο του εξοπλισμού παιδικής χαράς και τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Τα αξεσουάρ μπορεί να είναι, για παράδειγμα: σχοινιά αναρρίχησης, τοίχοι αναρρίχησης, ακροβατικές κούνιες, κρίκοι γυμναστικής, ανεμόσκαλες, διάφορα καθίσματα κούνιας κ.λπ.

  • Υπάρχουν αξεσουάρ για μια παιδική χαρά στον κήπο;

    Ναι, υπάρχουν αρκετά αξεσουάρ για πύργους παιδικής χαράς που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον κήπο. Πολλά από αυτά τα αξεσουάρ είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και είναι φτιαγμένα από στιβαρά υλικά που είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

  • Τι αξεσουάρ χρειάζομαι για τον πύργο παιδικής χαράς μου;

    Τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για τον πύργο παιδικής χαράς σας εξαρτώνται από τον τύπο του εξοπλισμού παιδικής χαράς, την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών σας. Σε γενικές γραμμές, ορισμένα βασικά αξεσουάρ, όπως οι κούνιες και οι τσουλήθρες, είναι κατάλληλα για σχεδόν κάθε εξοπλισμό παιδικής χαράς. Αν στα παιδιά σας αρέσει η αναρρίχηση, ένας τοίχος αναρρίχησης ή ένα σχοινί αναρρίχησης μπορεί να είναι μια ωραία εναλλακτική λύση. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις συστάσεις του κατασκευαστή όταν επιλέγετε αξεσουάρ για να διασφαλίσετε ότι είναι συμβατά με τον εξοπλισμό παιδικής χαράς και ασφαλή στη χρήση.

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right