Κουζίνα με λάσπη Wickey Muddey Play

Κουζίνα με λάσπη Wickey Muddey Play

Η παιδική μας κουζίνα προσκαλεί τα παιδιά να γίνουν δημιουργικά έξω και τους προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για παιχνίδι με λάσπη και πειραματισμό με άμμο και νερό.

... Διαβάστε περισσότερα
με ΦΠΑ 24%
Free shipping
Ημερομηνία παράδοσης : approx. 31/07/24 - 02/08/24
Αυτό το προϊόν θα αποσταλεί με υπηρεσία δεμάτων. Σημειώστε ότι η καθορισμένη ημερομηνία παράδοσης αναφέρεται στη σημερινή παραλαβή της πληρωμής και περιλαμβάνει την εσωτερική επεξεργασία της παραγγελίας και την αποστολή μέχρι την παράδοση στον πελάτη. Ο χρόνος αποστολής ενδέχεται να διαφέρει σε μεμονωμένες περιπτώσεις.

Παιδική Κουζίνα Παιχνιδιού Wickey Muddey Play

Η παιδική μας κουζίνα προσκαλεί τα παιδιά να γίνουν δημιουργικά έξω και τους προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για παιχνίδι με λάσπη και πειραματισμό με άμμο και νερό. Είναι ιδανική συμπλήρωση ενός πύργου παιχνιδιού και μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί ανάμεσα σε δύο πάσσαλους. Φτιαγμένη από ανθεκτικό πλαστικό και αδιάβροχο ξύλο, η παιδική μας κουζίνα προσφέρει διαδραστικές λειτουργίες όπως περιστρεφόμενα κουμπιά, βρύση και νεροχύτη για ατελείωτες ώρες διασκέδασης στον εξωτερικό χώρο.

Πληροφορίες Προϊόντος

  • Λειτουργική βρύση, αφαιρούμενη για εύκολο γέμισμα (Χωρητικότητα 1,8 λίτρα)
  • Λεκάνη λάσπης με καπάκι σε σχέδιο μαγειρικής εστίας (Χωρητικότητα 10 λίτρα)
  • Βάση με αφαιρούμενο κουβά και αγκίστρια
  • 3 κουμπιά εστίας
  • Συμπεριλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες βίδες

Παρακαλούμε σημειώστε:
Η παιδική μας κουζίνα είναι συμβατή με τους περισσότερους πύργους των σειρών Smart και Flyer μας. Όλους τους συμβατούς πύργους παιχνιδιού μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η παιδική κουζίνα είναι διαθέσιμη είτε σε πολύχρωμο τυπωμένο σχέδιο με πλήρως έτοιμο τυπωμένο κάλυμμα είτε μπορείτε να επιλέξετε ένα χρωματιστό κάλυμμα με επιπλέον λευκή αυτοκόλλητη μεμβράνη για αυτοσχέδιο κόψιμο και διαμόρφωση.

Η παιδική κουζίνα μπορεί να τοποθετηθεί στον πύργο παιχνιδιού ανάμεσα σε δύο πάσσαλους με απόσταση 80 εκατοστά, π.χ. κάτω από την πλατφόρμα ή στο εξωτερικό της, ωστόσο όχι στην περιοχή της κατασκευής της κούνιας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

info
Οι διαστάσεις που αναφέρονται μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς.
Productdetails
SKU832362_k
LxWxH80x28x62 cm

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Φόρτωση...