Αγοράστε εξοπλισμό παιδικής χαράς σε προσιτή τιμή online

Το κατάστημα Wickey προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από διάφορο εξοπλισμού παιδικής χαράς για παιδιά. Περιηγηθείτε στην κατηγορία εκπτώσεων και βρείτε τις καλύτερες προσφορές. Είτε πρόκειται για ένα παιδικό κρεβάτι είτε για έναν ύψος πλατφόρμας από 90 cm έως 210 cm είναι κατάλληλοι για παιδιά διάφορων ηλικιών. Ανακαλύψατε την τέλεια προσφορά, αλλά οι μικροί σας πειρατές αναζητούν απεγνωσμένα ένα τιμόνι πλοίου ή πέτρες αναρρίχησης για την πλευρά του πλοίου; Κάντε αυτό το όνειρο πραγματικότητα για τους τυχοδιώκτες σας! Άλλωστε, κάθε πλαίσιο αναρρίχησης στη Wickey μπορεί να επεκταθεί χωρίς μεγάλο κόστος με πολύχρωμα αξεσουάρ πύργου παιδικής χαράς. Έτσι, θα μπορείτε να ικανοποιήσετε τις εξατομικευμένες ανάγκες των ναυτικών σας για παιχνίδι. Επισκεφθείτε τακτικά το κατάστημά μας για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε καμία ευκαιρία!

Κούνιες και σκάμματα άμμου από ξύλο

Όλα τα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι στον καθαρό αέρα. Βγάλτε τις κάλτσες από τα πόδια τους και αφήστε τα να σκάψουν τα δάχτυλα των ποδιών τους στη χαλαρή, χρυσή άμμο. Φτιάξτε εντυπωσιακά κάστρα στην άμμο και πετάξτε ψηλά στον αέρα με μια παιδική κούνια  . Εκτός από τους πύργους παιδικής χαράς μας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρουμε επίσης εξαιρετικά σκάμματα άμμου και κούνιες σε χαμηλές τιμές. Τα σκάμματα άμμου Wickey είναι διαθέσιμα σε διάφορες εκδόσεις: είτε ως τετράγωνο σκάμμα άμμου είτε ως σκάμμα άμμου-πλοίο για τους ναυτικούς σας. Επιλέξτε το μέγεθος με βάση τον χώρο στον κήπο σας ή τον αριθμό των τυχοδιωκτών. Παραγγείλετε επίσης online μια προσιτή κούνια από ξύλο, για να δημιουργήσετε έναν πραγματικό παράδεισο παιχνιδιού για τα παιδιά σας στον κήπο σας. Ρίξτε μια ματιά στις εκπτώσεις της Wickey για να μην χάσετε ποτέ ούτε μία προσφορά σε κούνιες και σκάμματα άμμου.

Η συμβουλή μας: Γίνετε θαυμαστής της Wickey στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημερωθείτε πρώτοι για νέα προϊόντα και μεγάλες προσφορές. Επισκεφθείτε τακτικά το Facebook και το Instagram και εμπνευστείτε από τη συλλογή μας.

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right