Δημοφιλείς κατηγορίες

Με ένα πασσαλόπηκτο σπίτι του Wickey για να εμπνεύσει τα παιδιά

Αν θέλετε να φέρετε μεγάλη χαρά στα παιδιά σας με ένα υπερυψωμένο σπιτάκι, τότε η Wickey είναι η κατάλληλη επιλογή. Είτε ένα άνετο υπερυψωμένο σπιτάκι με σκάμμα είτε ένα αθλητικό υπερυψωμένο σπιτάκι με κούνια και τσουλήθρα – εδώ στη Wickey δίνουμε σημασία στις ατομικές επιθυμίες των πελατών μας. Για να μπορεί ένα υπερυψωμένο σπιτάκι στον κήπο να προσαρμοστεί στις ανάγκες των μικρών εξερευνητών, αναπτύσσουμε τα παιχνίδια μας έτσι ώστε να μπορούν να επεκτείνονται εύκολα. Μόλις στηθεί το παιδικό σπιτάκι σε υπερυψωμένη θέση, μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλα παιχνίδια κήπου. Ένα DIY-πρότζεκτ υπερυψωμένου σπιτιού σίγουρα θα φέρει πολλή διασκέδαση στην οικογένεια. Προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις των παιδιών, τα αξεσουάρ μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα από εσάς. Με λίγο χρώμα, το παιδικό σπιτάκι σε υπερυψωμένη θέση γίνεται ένα πραγματικό μοναδικό κομμάτι – η δημιουργικότητα δεν έχει όρια. Το υπερυψωμένο σπιτάκι στον κήπο μετατρέπεται εύκολα σε μια όαση στην παραλία ή σε ένα κρυφό καταφύγιο στη ζούγκλα. Ένας επιπλέον χρωματισμός του ξύλου δεν είναι απαραίτητος, καθώς το ξύλο είναι ήδη προστατευμένο από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες μέσω εμποτισμού υπό πίεση. Με μια ποιοτική κούνια, ένα παιδικό σπιτάκι σε υπερυψωμένη θέση, σκάμμα ή πύργο παιχνιδιού σε παιχνιδιάρικα σχέδια, θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν φανταστικό περιπετειώδη παιδότοπο απευθείας στον κήπο. Μόλις τα υπερυψωμένα σπιτάκια μας φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, η αποστολή μας έχει ολοκληρωθεί!

Υπερυψωμένο σπιτάκι με τσουλήθρα και κούνια για τον κήπο

Ένα Wickey υπερυψωμένο σπιτάκι με τσουλήθρα και κούνια είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσετε πολλές συναρπαστικές περιπέτειες. Στον δικό σας κήπο, τα παιδιά μπορούν να αφήσουν ελεύθερη τη δημιουργικότητά τους και να δημιουργήσουν τον δικό τους φανταστικό κόσμο. Σε ένα υπερυψωμένο σπιτάκι με τοίχο αναρρίχησης, οι μικροί αναρριχητές μπορούν να κατακτήσουν τις υψηλότερες κορυφές. Ένα υπερυψωμένο σπιτάκι με σκάμμα προσφέρει πολύ χώρο για να σκάψετε κρυμμένους θησαυρούς ή να φτιάξετε κάστρα από άμμο. Στη Wickey θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από υπερυψωμένα σπιτάκια για παιδιά – εξίσου ποικίλα όσο και οι προτιμήσεις των παιδιών σας. Για παιδιά κάθε ηλικίας και για κάθε μέγεθος κήπου υπάρχει κάτι εδώ. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα υπερυψωμένο σπιτάκι με ύψος πλατφόρμας 150 cm ή 120 cm. Ένα υπερυψωμένο σπιτάκι με κούνια και τσουλήθρα είναι το τέλειο σύνολο για νέες περιπέτειες με φίλους και αδέλφια. Για να προσφέρουμε τη μεγαλύτερη ασφάλεια στα παιδιά σας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε προστατευτικά στρώματα που μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από το υπερυψωμένο σπιτάκι. Με διάφορα καθίσματα κούνιας, σκάλες αναρρίχησης και άλλα συναρπαστικά αξεσουάρ πύργου παιδικής χαράς, η διασκέδαση στο παιχνίδι δεν σταματά ποτέ. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα υπερυψωμένο σπιτάκι, στη Wickey σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Χτίζοντας μόνοι σας ένα σπίτι με πασσάλους γίνεται εύκολα

Ένα υπερυψωμένο σπιτάκι, το οποίο μπορείτε να κατασκευάσετε μόνοι σας, είναι σίγουρα εύκολο με λίγη βοήθεια. Γιατί παρέχουμε έναν απλό οδηγό κατασκευής απευθείας μαζί. Για να σας διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στη συναρμολόγηση του πύργου παιδικής χαράς, έχουμε επίσης δημιουργήσει ένα αναλυτικό βίντεο συναρμολόγησης. Αυτό σας προσφέρει χρήσιμες συμβουλές, κόλπα και ιδέες για την ιδανική κατασκευή. Μόλις προετοιμάσετε τα απαραίτητα εργαλεία, μπορείτε να ξεκινήσετε το έργο "DIY υπερυψωμένο σπιτάκι". Δεδομένου ότι το ξύλο του υπερυψωμένου σπιτιού μας είναι εμποτισμένο υπό πίεση, μπορεί να επεξεργαστεί άμεσα χωρίς επιπλέον χρωματισμό. Σχεδιάστε προσεκτικά πώς θα τοποθετήσετε το υπερυψωμένο σπιτάκι στον κήπο σας οικονομικά. Έτσι, αποφεύγετε τα κατασκευαστικά εμπόδια, όπως οι ρίζες, που μπορούν να επιβραδύνουν τη συναρμολόγηση του υπερυψωμένου σπιτιού με τσουλήθρα και σκάμμα.

Η συμβουλή μας: Κατά την κατασκευή του υπερυψωμένου σπιτιού, η ασφάλεια των παιδιών σας είναι φυσικά πρωταρχικής σημασίας. Για να τοποθετήσετε σταθερά το υπερυψωμένο σπιτάκι με τσουλήθρα και σκάμμα, θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Wickey την απαραίτητη αγκύρωση εδάφους καθώς και γεωύφασμα για την προστασία από τα παράσιτα.

Κατάλληλα αξεσουάρ για το παιδικό υπερυψωμένο σπιτάκι

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα παιδικό υπερυψωμένο σπιτάκι, δεν πρέπει να λείπουν τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών σας, μπορείτε να επεκτείνετε το υπερυψωμένο σπιτάκι στον κήπο σας με ατομικά εξαρτήματα. Τι θα λέγατε για ένα σετ πέτρες αναρρίχησης για να διακοσμήσετε το υπερυψωμένο σπιτάκι με τοίχο αναρρίχησης; Ή να αντικαταστήσετε απλά ένα κάθισμα κούνιας με μια ανεμόσκαλα ή μια κούνια μωρού; Όχι μόνο για τη διασκέδαση στο παιχνίδι, αλλά και για την ασφάλεια των παιδιών σας: με τα προστατευτικά στρώματα, μια μαλακή προσγείωση είναι πάντα εγγυημένη - ανεξάρτητα από το αν επιλέξατε ένα υπερυψωμένο σπιτάκι με ύψος πλατφόρμας 150 ή 120 cm. Στο κατάστημα Wickey θα βρείτε σίγουρα μια μεγάλη ποικιλία για να παραγγείλετε οικονομικά αξεσουάρ για το υπερυψωμένο σπιτάκι σας.

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right