Τσουλήθρες για ιδιωτική και δημόσια χρήση

Είτε μεγάλες είτε μικρές, οι τσουλήθρες είναι μεγάλη διασκέδαση για κάθε παιδί! Απλώς ανεβείτε και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε - με τους φίλους σας ή με το αγαπημένο σας λούτρινο ζωάκι. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wickey μπορείτε να επεκτείνετε τον πύργο παιδικής χαράς μια πολύχρωμη τσουλήθρα κήπου. Τα παιδιά σας δεν θα μπορούν να αποχωριστούν αυτά τα αξεσουάρ πύργου παιδικής χαράς.

Παιδικές τσουλήθρες

Ανεβείτε στον πύργο παιδικής χαράς, κατεβείτε από την τσουλήθρα και κάντε μια στάση στο σκάμμα άμμου πριν κάνετε ξανά το γύρο. Η Wickey προσφέρει παιδικές τσουλήθρες σε διάφορα μήκη που ταιριάζουν με το ύψος των πύργων παιδικής χαράς, ώστε τα παιδιά σας να μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Τόσο οι τσουλήθρες για ιδιωτικούς κήπους όσο και οι εμπορικές τσουλήθρες διατίθενται σε διάφορα μοντέλα για να επιλέξετε. Επιλέξτε μια τσουλήθρα στο αγαπημένο χρώμα του παιδιού σας και ταιριάξτε το χρώμα τέλεια με τα αξεσουάρ του πύργου αναρρίχησής σας. Είτε θέλετε να συναρμολογήσετε τη δική σας κούνια με τσουλήθρα  είτε είστε ήδη περήφανος ιδιοκτήτης ενός πύργου παιδικής χαράς Wickey - στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε εγγυημένα την τέλεια τσουλήθρα επέκτασης για το παιδί σας.

Διάφορος εξοπλισμός παιδικής χαράς και παιδικά κρεβάτια με τσουλήθρα

Για να προσφέρει στους ήρωές σας συναρπαστική διασκέδαση και παιχνίδια, η Wickey προσφέρει διάφορα ξύλινα προϊόντα με παιδική τσουλήθρα. Από εξοπλισμό παιδικής χαράς για τον κήπο μέχρι παιδικά κρεβάτια, μια τσουλήθρα μπορεί να αποτελέσει την τέλεια προσθήκη για μια σειρά από περιπέτειες. Για παράδειγμα, η τσουλήθρα με κύμα Wickey ταιριάζει με τους πύργους παιδικής χαράς μας, καθώς και με τα εντυπωσιακά υπερυψωμένα κρεβάτια και κρεβάτια κουκέτα. Ρίξτε μια ματιά στα διάφορα μοντέλα και επιλέξτε το αγαπημένο σας. Ορισμένα παιδικά κρεβάτια διατίθενται ως υπερυψωμένα κρεβάτια με τσουλήθρα. Τα πρόσωπα των παιδιών σας είναι βέβαιο ότι θα λάμψουν από χαρά. Τα δεντρόσπιτα, τα παιδικά σπιτάκια και τα σπιτάκια παιδικής χαράς μας με τσουλήθρα αποτελούν επίσης το απόλυτο highlight για τα παιδιά σε κάθε κήπο. Η διασκέδαση με τσουλήθρα για τους τυχοδιώκτες είναι εγγυημένη με όλα τα προϊόντα!

Τσουλήθρες για δημόσια παιδική χαρά

Αν θέλετε να αγοράσετε έναν πύργο παιδικής χαράς με τσουλήθρα για μια δημόσια παιδική χαρά, ένα σχολείο, ένα νηπιαγωγείο ή ένα κάμπινγκ, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wickey θα βρείτε πολλά μοντέλα με πολύ όμορφες παιδικές τσουλήθρες, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεκτείνετε τα πλαίσια αναρρίχησης. Οι πολύχρωμες τσουλήθρες από HDPE και τα ιδιαίτερα ανθεκτικά μοντέλα από ανοξείδωτο χάλυβα είναι πιστοποιημένα για δημόσια χρήση και, επομένως, βέλτιστα σχεδιασμένα για εντατική χρήση.

Παίξτε με ασφάλεια στην παιδική χαρά: όλες οι τσουλήθρες επέκτασης για δημόσια χρήση είναι δοκιμασμένες και πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ EN 1176-1 και EN 1176-3.

Η συμβουλή μας: Εκτός από τις διάφορες τσουλήθρες για δημόσια χρήση, η Wickey προσφέρει και άλλα προϊόντα σύμφωνα με την πιστοποίηση EN 1176: Από καθίσματα κούνιας και αξεσουάρ μέχρι εκπληκτικές τραμπάλες ελατηρίου ζωάκι - όλα είναι εδώ. Κάντε κλικ στην κατηγορία μας "Παιδική χαρά για δημόσια χρήση" και εμπνευστείτε από τα υπόλοιπα προϊόντα μας.

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right