Δημοφιλείς κατηγορίες

Ξύλινες κούνιες

Μια κούνια παιδικής χαράς στον κήπο σας - έτσι γίνονται πραγματικότητα τα μεγαλύτερα όνειρα των παιδιών. Με μια ξύλινη κούνια Wickey, μπορείτε να δώσετε στο παιδί σας απερίγραπτη χαρά. Είτε μαζί με ένα αδελφάκι είτε με φίλους, μια παιδική κούνια προσφέρει τεράστια ευχαρίστηση στα παιδιά όλων των ηλικιών. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα μιας ξύλινης κούνιας έναντι μιας μεταλλικής κούνιας.

Σκελετοί κούνιας από ξύλο και πλαίσια κούνιας

Το καλύτερο με έναν ξύλινο σκελετό κούνιας από την Wickey είναι η δυνατότητα προσαρμογής και επέκτασης. Χάρη στις διάφορες επιλογές συναρμολόγησης, η οικογένειά σας θα απολαμβάνει την παιδική κούνια Wickey στον κήπο για πολλά χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου, η βρεφική κούνια μπορεί να αντικατασταθεί με ένα κάθισμα κούνιας για παιδιά από την ηλικία των 3 ετών. Όταν τα παιδιά μεγαλώσουν και γίνουν πιο τολμηρά, μπορείτε να επεκτείνετε τις κούνιες, για παράδειγμα, με εξοπλισμό γυμναστικής ή μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε απευθείας μια κούνια με τσουλήθρα . Φυσικά, στιγμές διασκέδασης σε μια κούνια μπορούν να απολαύσουν και περισσότερα από δύο παιδιά: σε μια μεγάλη κούνια φωλιά ή σε μια άνετη διπλή κούνια, τα αδέλφια μπορούν να κάνουν κούνια μαζί.

Σε σύγκριση με μια κούνια από μέταλλο, ένα πλαίσιο κούνιας από ξύλο όχι μόνο εντυπωσιάζει με τη φυσική του εμφάνιση, αλλά προσφέρει επίσης την απαραίτητη ασφάλεια και ποιότητα όταν τα παιδιά κάνουν κούνια χάρη στα στιβαρά δοκάρια. Με τη βοήθεια των αγκυρίων τα οποία σκυροδετούνται στο έδαφος του κήπου, μπορείτε να απολαμβάνετε απόλυτη σταθερότητα, ακόμη και αν οι κούνιες έχουν μεγαλύτερο ύψος ή κλίση. Χάρη στις απλές οδηγίες συναρμολόγησης, μια κούνια για εξωτερικό χώρο συναρμολογείται γρήγορα. Επιλέξτε ένα ασορτί κάθισμα για την ξύλινη κούνια και συνδέστε το εύκολα με σφιγκτήρες κούνιας. Είστε έτοιμοι να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης στην κούνια σας!

Παιδική κούνια στον κήπο

Στη Wickey θα βρείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό παιδικής χαράς για τον εξωτερικό χώρο σας. Επιλέξτε μεταξύ ενός πλαισίου μικρών ή μεγάλων διαστάσεων. Οι μικρότερες κούνιες κήπου έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε κήπο. Μια απλή κούνια, για παράδειγμα, προσφέρει μεγάλη διασκέδαση σε μικρό χώρο. Εάν υπάρχει πολύς διαθέσιμος χώρος, μπορείτε να εγκαταστήσετε προαιρετικά μια κούνια με τοίχο αναρρίχησης και πλατφόρμα: Αυτά τα πλαίσια κούνιας Wickey θα μαγέψουν τα παιδιά με τη διπλή κούνια, την τσουλήθρα με κύμα και τη σκάλα αναρρίχησης. Χάρη στους ισχυρούς πασσάλους στερέωσης 7 x 7 cm και το δοκάρι κούνιας 9 x 9 cm, τα παιδιά σας μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές διασκέδασης στην κούνια τους με ασφάλεια. Μια συναρπαστική παραλλαγή είναι η παιδική κούνια από ξύλο με πρόσθετο δίχτυ αναρρίχησης. Αν θέλετε να αγοράσετε μια κούνια, φροντίστε να ρίχνετε τακτικά μια ματιά στις εκπτώσεις της Wickey για να ανακαλύψετε μεγάλες προσφορές σε κούνιες με πλαίσιο ή πύργους παιδικής χαράς με τσουλήθρα και κούνια.

Ανεξάρτητα από τα παιχνίδια κήπου που θα επιλέξετε, η άσκηση στον καθαρό αέρα συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη του παιδιού σας. Μαζί, τα αδέλφια και οι φίλοι μαθαίνουν να κρατούν την ισορροπία τους στις κούνιες, αλλά εκπαιδεύονται επίσης στο θάρρος και το ομαδικό πνεύμα. Αν ο καιρός δεν συνεργάζεται, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς οι μικροί μας φίλοι θα ζεσταθούν γρήγορα ενώ θα τρέχουν. Χάρη στα σκυροδετημένα αγκύρια ασφαλείας και τους τοποθετημένους τάπητες προστασίας από πτώση, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά όταν τα παιδιά σας παίζουν.

Κατασκευάστε και επεκτείνετε την κούνια Wickey μόνοι σας

Μια κούνια Wickey στον κήπο θα συνοδεύει το παιδί σας για πολλά χρόνια. Μπορείτε να στήσετε μόνοι σας το σετ κούνιας και, στη συνέχεια, να το επεκτείνετε ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Τα καθίσματα της κούνιας μπορούν να προσαρμοστούν με άνεση στην ηλικία και στις μεμονωμένες ανάγκες της οικογένειάς σας. Για τα πολύ μικρά παιδιά, θα βρείτε ρυθμιζόμενες κούνιες για μωρά στα αξεσουάρ κούνιας. Καθώς τα μικρά μεγαλώνουν γρήγορα, οι κούνιες Wickey για νήπια μπορούν να προσαρμοστούν στο μέγεθος και τις ικανότητές τους με μερικές απλές προσαρμογές. Για παιδιά άνω των 3 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κάθισμα παιδικής κούνιας. Είτε πρόκειται για διπλή είτε για μονή κούνια, η Wickey σάς προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από καθίσματα κούνιας σε χαμηλή τιμή και υψηλή ποιότητα: Θα είναι ένα κλασικό δοκάρι κούνιας, μια κούνια φωλιά, μια κούνια λάστιχο ή, μήπως. μια ακροβατική κούνια; Αν περισσότερα από ένα παιδιά θέλουν να ανέβουν ψηλά με την κούνια τους, η ιδανική επιλογή είναι μια μεγάλη κούνια φωλιά ή μια κούνια γόνδολα, στην οποία δύο παιδιά κάνουν κούνια και κάθονται το ένα απέναντι από το άλλο. Τα δραστήρια παιδιά θα χαρούν ιδιαίτερα με μια σπορ επέκταση. Αυτό σημαίνει ότι η μία από τις δύο κούνιες μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί με μια ακροβατική κούνια ή ξύλινους κρίκους γυμναστικής. Γίνετε δημιουργικοί και σχεδιάστε μόνοι σας την ξύλινη κούνια, σύμφωνα με τις προσωπικές επιθυμίες του παιδιού σας.

Το γνωρίζατε; Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Wickey μπορείτε όχι μόνο να αγοράσετε την κούνια σας, αλλά και να βρείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ κούνιας, τα οποία εγγυώνται ασφάλεια, ποιότητα και διασκέδαση στην κούνια. Σε αυτά περιλαμβάνονται όχι μόνο τα διαφορετικά καθίσματα κούνιας και ο εξοπλισμός γυμναστικής, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από σφιγκτήρες κούνιας, συνδέσμους κούνιας, γάντζους κούνιας, αγκύρια εδάφους και τάπητες προστασίας από πτώσεις. Ένας πλαίσιο κούνιας στον κήπο μπορεί εύκολα να συμπληρωθεί με ένα σκάμμα άμμου, μια τσουλήθρα, ένα παιδικό σπιτάκι ή ακόμη και έναν ολόκληρο πύργο παιδικής χαράς. Φτιάξτε μια περιπετειώδη παιδική χαρά για τα παιδιά σας και απολαύστε τα λαμπερά μάτια και το χαρούμενο γέλιο τους. Αφήστε τις μοναδικές κούνιες της Wickey να σας εντυπωσιάσουν online τώρα.

FAQ

  • Ποια κούνια είναι η καλύτερη για τον κήπο;

    Επιλέξτε την κατάλληλη κούνια ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, το χώρο και το μπάτζετ σας. Οι δημοφιλείς επιλογές είναι οι μονές ή διπλές κούνιες, οι κούνιες φωλιά ή οι κούνιες με τσουλήθρα ή τοίχο αναρρίχησης. Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι σημαντικές, γι' αυτό συνιστάται να κάνετε μια μικρή έρευνα για αξιολογήσεις και προτάσεις.

  • Πώς μπορώ να συναρμολογήσω μια κούνια;

    Παρακάτω θα βρείτε ορισμένες γενικές οδηγίες για τη συναρμολόγηση μιας κούνιας: 1. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες 2. Αποσυναρμολογήστε όλα τα παρεχόμενα εξαρτήματα και ελέγξτε τα σύμφωνα με τις οδηγίες 3. Ξεκινήστε με τη συναρμολόγηση του σκελετού της κούνιας 4. Εγκαταστήστε τα καθίσματα κούνιας και τα αξεσουάρ κούνιας

  • Ποια είναι η κατάλληλη επιφάνεια για μια κούνια;

    Μια κατάλληλη επιφάνεια πρέπει να προστατεύει όσο το δυνατόν περισσότερο από μια πτώση. Αυτή θα μπορούσε να είναι γρασίδι, άμμος, χώμα από φλοιό δέντρων ή μια περιοχή με τάπητες προστασίας από πτώση.

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Σύγκριση Προϊόντα

chevron-right