Δίχτυ Αναρρίχησης Wickey Smart Net

Δίχτυ Αναρρίχησης Wickey Smart Net

με ΦΠΑ 24%
Free shipping
Ημερομηνία παράδοσης : approx. 05/08/24 - 07/08/24
Αυτό το προϊόν αποστέλλεται από έναν πράκτορα μεταφοράς και η παράδοση είναι δωρεάν στην άκρη του δρόμου. Σημειώστε ότι η καθορισμένη ημερομηνία παράδοσης αναφέρεται στη σημερινή παραλαβή της πληρωμής και περιλαμβάνει την εσωτερική επεξεργασία της παραγγελίας και την αποστολή μέχρι την παράδοση στον πελάτη. Ο χρόνος αποστολής ενδέχεται να διαφέρει σε μεμονωμένες περιπτώσεις.

Δίχτυ Αναρρίχησης με Σκελετό Wickey Smart Net

Μετά από μια μακρά πεζοπορία στη ζούγκλα, οι ερευνητές του δάσους αποφασίζουν να κάνουν μια σύντομη στάση σε έναν καταρράκτη. Μερικές φρεσκοκομμένες μπανάνες και ένα νόστιμο μάνγκο είναι η τέλεια τόνωση πριν επιστρέψουν τα σακίδια στις πλάτες τους και συνεχίσουν την αποστολή τους. Μετά από λίγα μέτρα, οι εξερευνητές σταματούν, καθώς μπροστά τους βρίσκεται ένα τεράστιο δίχτυ από λιάνες. Θα καταφέρουν οι ειδικοί της ζούγκλας να ξεπεράσουν το δίχτυ πριν δύσει ο ήλιος;

Ειδικοί αναρριχητές, αλλά και αρχάριοι, θα απολαύσουν πλήρως το αυτόνομο δίχτυ αναρρίχησης Wickey Smart Net. Το συμπαγές αυτό κλιμακοστάσιο ταιριάζει ακόμη και σε μικρούς κήπους και είναι εξαιρετικά σταθερό με τους πυκνούς του στύλους 7x7 cm. Με τα χρόνια, το δίχτυ αναρρίχησης μπορεί να συνδυαστεί και να επεκταθεί με επιπλέον παιχνίδια.
Wickey – Create your own adventure!

Σημείωση: Το δίχτυ αναρρίχησης πρέπει να στερεωθεί με τους παρεχόμενους άγκυρες σε μπετόν

Μάθετε εδώ τι , κάνει την Wickey τόσο ξεχωριστή.

Λεπτομέρειες προϊόντος

info
Οι διαστάσεις που αναφέρονται μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς.
Productdetails
SKU621089
LxWxH92x7x240 cm

Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης

  • Δίχτυ Αναρρίχησης
  • 2x Άγκυρες Η
  • Όλες οι απαραίτητες βίδες
  • Διχαλωτές καπάκια ασφαλείας για την κάλυψη των βιδών
  • Αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης για εύκολη εγκατάσταση

Σημαντικές πληροφορίες για το προϊόν

Βέλτιστη Εφαρμογή

Επειδή το ξύλο ως φυσικό προϊόν αλλάζει τον όγκο του μέσω της αποξήρανσης ή της απορρόφησης υγρασίας, κάποια στοιχεία από ξύλο θα πρέπει να τρυπηθούν από τον ίδιο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ιδανική εφαρμογή και σταθερότητα.

Προσοχή

Δεν ενδείκνυται για παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών.
Μόνο για οικιακή χρήση και υπό την άμεση επίβλεψη ενηλίκων.
Οι αναφερόμενες διαστάσεις και τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς.

¹ Η εγγύησή μας ισχύει για όλα τα ξύλινα μέρη Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πεδίο εφαρμογής της εγγύησης και τον τρόπο αξίωσής της ανατρέξτε στην πολιτική εγγύησης.

highlight

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Φόρτωση...