Επιπλέον εγγύηση 5 ετών

Επιπλέον εγγύηση 5 ετών

Εμπιστευόμαστε την ανθεκτικότητα και την ποιότητα του ξύλου μας και θέλουμε να διασφαλίζουμε συνεχώς ότι τα παιδιά σας θα απολαμβάνουν τα προϊόντα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

... Διαβάστε περισσότερα
με ΦΠΑ 24%
Free shipping
Ημερομηνία παράδοσης : approx. 26/06/24 - 28/06/24
Αυτό το προϊόν θα αποσταλεί με υπηρεσία δεμάτων. Σημειώστε ότι η καθορισμένη ημερομηνία παράδοσης αναφέρεται στη σημερινή παραλαβή της πληρωμής και περιλαμβάνει την εσωτερική επεξεργασία της παραγγελίας και την αποστολή μέχρι την παράδοση στον πελάτη. Ο χρόνος αποστολής ενδέχεται να διαφέρει σε μεμονωμένες περιπτώσεις.

Επιπλέον εγγύηση 5 ετών για τον πύργο παιδικής χαράς ή την κούνια σας Wickey

Εμπιστευόμαστε την ανθεκτικότητα και την ποιότητα του ξύλου μας και θέλουμε να διασφαλίζουμε συνεχώς ότι τα παιδιά σας θα απολαμβάνουν τα προϊόντα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια επιπλέον εγγύηση³, η οποία επεκτείνει τη νόμιμη εγγύηση στα 5 έτη. Εάν αγοράσετε και τα αγκύριά μας, θα έχετε επιπλέον και τη σχετική 10ετή εγγύηση¹. Αυτό σημαίνει συνολικά 15 χρόνια εγγύησης για εσάς και μια ξέγνοιαστη παιδική ηλικία για τα μικρά σας με τα προϊόντα μας.

Σημείωση: Παρακαλούμε φυλάξτε την απόδειξη αγοράς της εγγύησης μέχρι το τέλος της περιόδου εγγύησης, καθώς αυτή αποτελεί απόδειξη σε περίπτωση ενεργοποίησης της εγγύησης.

Λεπτομέρειες προϊόντος

info
Οι διαστάσεις που αναφέρονται μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς.
Productdetails
SKU100005

#wickeyadventure

Εμπνευστείτε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο ή να μοιραστείτε τον δικό σας παράδεισο Wickey με άλλους χρησιμοποιώντας το hashtag #wickeyadventure στο Instagram.

Φόρτωση...